Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® skilt

Plano

Plano er den enkle varianten av Arkeo – solid og funksjonell. Skiltet har en klassisk, ren form og leveres i samme størrelser som Arkeo, men har store muligheter tilpasset størrelse der det er ønskelig.

Design

Plano også populær til turinformasjonstavler og her-står-du-nå-tavler som skal følge skiltmanualen i Merkehåndboka.

Våre skiltstolper kjennetegnes med skråskåret topp, og Plano har runde stolper i pulverlakkert aluminium. Skiltene leveres med fritt fargevalg og vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skråstilte skilt

Skiltplaten er festet på toppen av én eller to stolper direkte i bakplaten. Skiltplaten er vinklet på skrå mot leseren og kan også leveres i et panoramaformat som kalles dobbel A3 eller dobbel A2.

Arkeoplan Plano skråstilt
Arkeoplan Plano skråstilt

Arkeoplan Plano skråstilt


Rette stolper

Skiltplaten er festet mellom rette stolper som kan være sidemonterte (med ører) eller bakmonterte. En løsning som er godt egnet der skiltet skal synes godt. Selve skiltplaten kan leveres i mange formater og former. Skilt med rette stolper kan også seriemonteres.

Arkeoplan Plano rette stolper
Arkeoplan Plano rette stolper
Arkeoplan Plano rette stolper

Vinklede stolper

Skiltplaten er festet mellom stolper som er vinklet. Dette er med på å gjøre skiltet mindre dominerende i landskapet. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Arkeoplan Plano vinklede stolper

Veggmontert

Vi leverer også Planoskilt for montering på vegg. Se flere av våre veggskilt her

Arkeoplan Plano rette veggmontert

For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon