Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Skilt, dekor og profilering

Profileringsartikler

Krus, penner, håndklær, treningstøy og klær, bruksgjenstander og luksusartikler, - alt kan merkes med din merkevare.
Profileringsartikler

Ønsker du å styrke din merkevare og gjøre et varig inntrykk på kunder, ansatte og forretningspartnere? Da har du kommet til rett sted! Vår nettbutikk tilbyr et bredt spekter av profileringsartikler som kan merkes med din unike logo eller design. Vi er her for å hjelpe deg med å finne de perfekte produktene for å fremme din merkevare.

Mest populære produkter

Penner

Enten du trenger reklamepenner til messer og arrangementer eller merkepenner for spesielle anledninger, har vi et mangfoldig utvalg som passer dine behov.

Profilklær

Uansett værforhold eller situasjon, har vi en rekke tekstiler og klær som kan tilpasses for å fremheve din bedriftsidentitet. Fra t-skjorter til tekniske jakker, vi har alt.

Miljøprodukter

Gjør et grønt valg ved å velge miljøvennlige produkter som kan bære din logo. Vårt utvalg av miljøprodukter gir deg muligheten til å fremme bærekraft og samtidig bygge din merkevare.

Mobiltelefontilbehør

Mobiltelefoner og nettbrett er en integrert del av vår moderne hverdag. Tilbehør som mobildeksler, ladere og popsockets med din logo er en populær måte å øke merkevareeksponeringen.

Besøk vår nettbutikk

Vår nettbutikk gir deg muligheten til å enkelt bla gjennom vårt store utvalg, tilpasse produkter etter dine spesifikke behov og bestille dem med enkelhet. Vi er dedikerte til å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra valg av produkter til design og levering. La oss bidra til å sette din merkevare i fokus.

Gjør inntrykk, styrk din merkevare og skap lojalitet med våre profileringsartikler. Utforsk vårt sortiment i dag, og kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å finne de perfekte artiklene for din bedrift. Vi er her for å hjelpe deg med å lykkes!

Se våre referanser

No items found.
No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale