Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® skilt

Visjon

Visjon er en av våre to skiltserier i kombinasjonen glass og aluminium.

Design

Det rene designet gir mange muligheter for en kreativ utforming av budskapet på skiltet: Stående eller liggende format? Bruke hele glassflaten til skiltplakaten? Eller la glassets gjennomsiktighet knytte budskapet og omgivelsene sammen?

Husk også at plakatfolien ikke må være firkantet – den kan skjæres i mange former.

På Visjon er glasset er ført inn i et spor i skiltstolpen. Plakatfolien monteres på baksiden av glasset, og den er utskiftbar. Visjon leveres med to stolper, som kan være rette eller vinklet. Vinklede stolper gjør skiltet mindre dominerende i landskapet. Visjon kan også seriemonteres, og den kan kombineres med vår andre skiltserie i glass, Libelle. Vi leverer også veggskilt i glass.

Materialbruk

De fleste Arkeoplan skilt fra EKH Grafisk er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer.

Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skiltplatene til Libelle og Visjon er produsert i kraftig 8 mm herdet glass, som er kantslipt og polert. Skulle et slikt stort glass bli ødelagt, vil det pulveriseres i “sukkerbiter” og utgjøre lite fare for kuttskader.

Rette stolper

Glasset er festet i spor i stolpene. Innfestingsmetoden gjør at vi unngår punktbelastning på glasset, og vi beholder den store styrken som det herdete glasset gir. Skilt med rette stolper kan seriemonteres.

Arkeoplan visjon rette stolper
Arkeoplan visjon rette stolper

Vinklede stolper

Glasset er festet i stolper som er vinklet, for å gjøre skiltet mindre dominerende i landskapet. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Arkeoplan visjon vinklede stolper
Arkeoplan visjon vinklede stolper

Seriemontert

Skiltseriene Visjon og Libelle kan også monteres i rekke, i trekant, eller i firkant. De kan monteres sammen i symmetriske og asymmetriske løsninger, og kombineres på mange spennende måter. Ta kontakt, så finner vi en løsning som passer til ditt prosjekt.

Arkeoplan visjon seriemontert
Arkeoplan visjon seriemontert
Arkeoplan visjon seriemontert

For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon