Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Trykk

Kalendere

Plakatkalendere, veggkalendere, bordkalendere, her er det bare å velge eller ta litt av hvert slik at din kunde kan velge den som passer sitt behov best.‍
Kalendere

Tenk om merkevaren din kan henge på din kundes kontorvegg hele året? For en luksus og en rimelig måte å være synlig gjennom hele året!

Så enkelt er det

  1. Ta kontakt med oss på EKH Grafisk. Send en epost, eller ring.
  2. Har du eventuelle bilder eller tekst du ønsker å smykke kalenderen med, send det over til oss.
  3. Etter en samtale om ønsker og behov, utarbeider EKH Grafisk forslag på design. Vi lager også kalendarier, du slipper å tenke på det. Du vil deretter motta en korrektur.
  4. Du leser over, og ser at alt er riktig.
  5. Vi trykker kalenderen på avtalt papir
  6. Vi kan også pakke, adressere og sende ut kalenderen for deg.

Typer kalendere

Plakatkalender

Plakatkalenderen henger ofte svært godt synlig på veggen hos dine kunder. Den er enkel og funksjonell. Bilder og design tilpasses lett din egen profil og målgruppe. Din kontaktinformasjon er lett tilgjengelig hos dine kunder.

Planleggingskalenderen

Plankalender har ofte en funksjon utover selve kalenderen, ofte i A4, og kan noteres på.

Bordkalendere

Står gjerne på skrivebord eller på resepsjonsdisk hos dine kunder. Den fungerer på samme måte som en flippover. Her har du mulighet til å dele kunnskap og ha et nytt budskap hver eneste måned.

Tradisjonell veggkalender

Med nytt bilde/budskap hver eneste måned. Turkalender, kunstkalender og historiskkalender. De kan enten spiraliseres, eller stiftes sammen. Her blar du om hver måned.

Kalenderdagbøker

Dette er en «syvende sans» som kan bli med din kunde overalt, og i alle møter.

Se våre referanser

No items found.
No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale