Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® skilt

Pilskilt

«Forskjellige er stiene; en går i dalene, en i liene», skrev Henrik Ibsen. Og akkurat slik er det jo – noen stier skal ta deg til de høyeste toppene, andre stier skal bare gi deg en liten rusletur i nærområdet ditt. Uansett sti og turmål, har Arkeoplan pilskiltene som viser deg veien til målet.

Alle våre pil- og retningsskilt kan leveres i henhold til Merkehåndbokas skiltmanual, og vi er godkjent leverandør av turskilt og turinformasjonstavler. Vi kan også levere turkort. Vi kjenner regelverket og søknadsprosessen, og har mange års erfaring i å produsere holdbare skilt av høy kvalitet. Skiltene kan bestilles i mange farger, og vi leverer både enkle pilskilt og komplette skiltløsninger med stolper, fjellfot og betongfundament. Kunden mottar oppsett for godkjenning før skiltene settes i produksjon.

Retningspil

Følger skiltmanual for Merkehåndboka. Pulverlakkert aluminium, lakkert etter klipping for å unngå korrosjon i endeflater. Skåret tekstfolie og piktogram, refleks pilspiss. Ensidig tekst. Kan leveres med ekstra beskyttende klarfolie for utsatte områder. Skiltene leveres i ulike lengder, fra 20–65 cm med hull for midtmontering. De lengste skiltene har to hull i ene enden, hull i andre enden bores ved montering. Alle skilt kan også leveres uten forborede hull. Mulighet for fargevalg etter kundens ønske.

Retningspil_1_prod
Retningspil_2_prod
Retningspil_3_prod

Veiviser

Følger skiltmanual for Merkehåndboka. Små, men tydelige skilt, med svært allsidige innfestings-muligheter på mange forskjellige underlag. Veivisere kan både skrus fast, eller festes med festebånd eller strips. Både vertikal og horisontal montering er mulig. Andre fordeler: plass til tosidig teksting, lite fremstikk, lite vindfang, lav vekt og god synlighet også i fartsretning. Pulverlakkert aluminium. Lakkert etter klipping for å unngå korrosjon i endeflater. Skåret tekstfolie og piktogram, refleks pilspiss. Kan leveres med ekstra beskyttende klarfolie for utsatte miljø. Mulighet for fargevalg etter kundens ønske.

Veiviser_3_prod
Veiviser_2_prod
Veiviser_1_prod


Andre pilskilt

Libelle glasspil kan folieres på begge sider, og med pilspiss i refleksfolie. Glasspilen kan festes gjennom to stolper, eller med festeklave.

Vår magnetpil gir mulighet for å kunne variere budskapet etter arrangement på f.eks. museer eller kulturhus.

Andre_pilskilt_3_prod
Andre_pilskilt_2_prod
Andre_pilskilt_1_prod


For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon