Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Design og markedsføring

Logo og profil

EKH Grafisk tilbyr logodesign og bedriftsprofiler til både grundere, små og mellomstore bedrifter.
Logo og profil

Identitetsmerke

Din visuelle profil er med på å danne ditt ansikt utad. En god logo og en enhetlig grafisk bedriftsprofil er med å legge grunnlaget for din merkevare og identitet.

En helhetlig, konsistent og troverdig visuell identitet bidrar til at din bedrift blir gjenkjent.
Profilhåndbok til Romsdalsbanken.

Profilhåndbok

EKH Grafisk utvikler, designer, samler og bygger opp en helhetlig visuell bedriftsprofil der alt fra logo, farger, typografi/skrifttype, bildestil, grafiske elementer, slagord, maskoter, nettside og annonser. All kommunikasjon er beskrevet og nøye forklart hvordan det skal brukes for å framstå enhetlig, profesjonell og lett gjenkjennelig. Profilhåndboken leveres digitalt og/eller i papirutgave.

Merkevarebygging

Når navn, logo og grafisk bedriftsprofil er ferdig og lansert, alle kontaktpunkter er opprettet og fungerer, har du lagt grunnlaget for din merkevarebygging. Helhetsinntrykket av din bedrift – produktet, medarbeiderne og servicen du leverer – bygger din merkevare. Merkevare er mer enn form og farge. Din merkevare omfavner alle kontaktpunkter der du møter dine kunder og hvilket inntrykk de har av din bedrift.

Vi bistår med å finne din identitet, og å framstå profesjonelt og enhetlig, moderne og unikt, lett gjenkjennelig på alle flater. Med alle flater mener vi alt fra nettside og digital markedsføring, til reklamemateriell, firmatrykksaker, biler, fasader og messemateriell.

Når du skal ha logo til bedriften

Uansett om det er et nytt navn vi skal utvikle, en ny identitet, bedriftsprofil eller nettside, vi starter med å avdekke dine mål, målgrupper og ønsket omdømme. Alt vi gjør skal fungere og ha en misjon, og da må vi finne ut av:

  • Hvem er du?
  • Hvem skal du nå?
  • Hva vil du si?
  • Hvor vil du si det.
  • Hva er dine kjerneverdier
  • Hva er merkevarens identitet?
  • Hva ønsker du at dine interessenter skal si om deg og ditt produkt?
  • Hvordan vil du bli oppfattet?
  • Hvilket fotavtrykk ønsker du skal stå igjen etter deg?

Flere hoder tenker bedre enn ett. Vi kombinerer kreativ myldring og strukturert arbeid i prosessen.

Din visuelle profil skal identifisere og skape helhetsinntrykket av din bedrift, og vil hjelpe deg å framstå med et helhetlig visuelt uttrykk. Moderne, unikt og lett gjenkjennbart.

No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale