Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® turløype produkter

Merkehåndboka

Arkeoplan er en av de anbefalte og godkjente leverandørene av skilt og tavler i henhold til skiltmanualen for Merkehåndboka.

Om produktet

Vi kjenner regelverket og søknadsprosessen, og har mange års erfaring i å produsere holdbare skilt av høy kvalitet. Vi kan levere både enkle turskilt og tavler som kan stå i eksisterende skiltstativ, eller komplette skiltløsninger med stolper, fjellfot og betongfundament. Kunden mottar oppsett for godkjenning før skiltene settes i produksjon. Vi leverer også tilhørende turkort i henhold til Merkehåndboka.

Retningspil

Pulverlakkert aluminium. Lakkert etter klipping for å unngå korrosjon i endeflater. Skåret tekstfolie og piktogram, refleks pilspiss. Ensidig tekst. Kan leveres med ekstra beskyttende klarfolie for utsatte miljø. Skiltene leveres i ulike lengder, fra 20–65 cm med hull for midtmontering. De lengste skiltene har to hull i ene enden, hull i andre enden bores ved montering. Alle skilt kan også leveres uten forborede hull.


Veiviser

Små, men tydelige skilt, med svært allsidige innfestingsmuligheter på mange forskjellige underlag. Veivisere kan både skrus fast, eller festes med festebånd eller strips. Både vertikal og horisontal montering er mulig. Andre fordeler: plass til tosidig teksting, lite fremstikk, lite vindfang, lav vekt og god synlighet også i fartsretning. Pulverlakkert aluminium. Lakkert etter klipping for å unngå korrosjon i endeflater. Skåret tekstfolie og piktogram, refleks pilspiss. Kan leveres med ekstra beskyttende klarfolie for utsatte miljø.


Turinformasjonstavler og her-står-du-nå-tavler

Flere av våre skiltserier passer godt til turinformasjonstavler, spesielt skilterien Plano. Vi utformer tavler med innhold som er godkjent i henhold til kravene skiltmanualen for Merkehåndboka. Den grafiske formgivingen kan også tilpasses kundens profilmanual. Plano produseres i pulverlakkert aluminium, med plakatprint montert direkte på skilttavlen. Kan leveres med én eller to stolper, eller som veggmontert. Vi anbefaler skilt på rette stolper ved parkering og startpunkt, og skråstilte skilt på utsiktspunkt, og som informasjonspunkt ved severdigheter. Mer info om skiltserien Plano.

Turinfoskilt_2
Turinfoskilt_3_prod
Turinfoskilt_1
Turinfoskilt_4


Turkort

Turkort er en liten “flyer” med informasjon om turene som finnes i nærområdet. Vi utfører grafisk formgiving av turkort i henhold skiltmanual for Merkehåndboka, og tilpasser designet til turinformasjonstavlene. Turkort produseres i ønsket papirkvalitet, og kan leveres i limte blokker.

For info og bestillinger

Ta kontakt på telefon 71 25 48 70 eller benytt vårt kontaktskjema. Du kan også laste ned våre bestillingskjemaer:

For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon