Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Trykk

Kontortrykksaker (aksidens)

Med trykksaker fra EKH Grafisk er du sikret rask levering og høy kvalitet, bygget på kunnskap, yrkesstolthet og erfaring helt fra 1898. Med oss er du i trygge hender!
Kontortrykksaker (aksidens)

Kontormateriell

Trykksaker gir en umiddelbar kommunikasjon alle kan forstå. Du som utgiver styrer den visuelle presentasjonen slik at farger, typografi og bilder styrker merkevaren og omdømmet ditt i tråd med firmaets profil.

  • Brevark
  • Konvolutter iulike størrelser
  • Adresseetiketer
  • Skrive- og ruteblokker
  • Klistremerker og merkelapper
  • Mapper
  • Fraktbrev
  • Skjemaer

Sørg for å ha konvolutter, forhåndstrykte brevark og adresseetiketter liggende med logo og postale opplysninger forhåndstrykt i riktige farger.

Slike artikler forsterker internt merkevareengasjement. De fremmer tilhørighet og stolthet blant ansatte. Mange produkter kan også fungere som giveaways. Synligheten av merkevaren din hos kunder er uvurderlig.

Papirvalg

Å velge riktig type papir for en spesifikk jobb kan være like kritisk som designet som trykkes på det. Det kommuniserer med sansene våre, skaper følelser, og påvirker hvordan bedrift og merkevare blir oppfattet.

Her er noen overveielser man bør ha i bakhodet når man velger papir for et prosjekt:

Formål

Er formålet med dokumentet å informere, selge, presentere eller annet? Forskjellige formål kan kreve forskjellige typer papir.

Følelse

Hva vil du at mottakeren skal føle? Skal papiret være luksuriøst og solid, eller lett og luftig?

Miljøhensyn

Med økt bevissthet om miljøet, blir resirkulert papir og bærekraftig alternativer stadig mer populære. Dette kan også formidle en miljøvennlig merkevareidentitet.

Trykk

Noen papirtyper er bedre egnet for bestemte typer trykk. For eksempel kan et tykt, teksturert papir være ideelt for preging, mens en glatt finish kan være bedre for fargegjengivelse.

Kostnad

Selv om man ønsker å ha det beste papiret, må man også vurdere budsjettbegrensninger.

Trender

De kommer og går. Noen ganger kan valget av et spesielt trendy papir gi en kortsiktig fordel, men det er viktig å vurdere om denne trenden vil stå tidens prøve, spesielt for materialer som skal brukes over lang tid.

Konsistens

Hvis bedriften har mange forskjellige trykte materialer, kan det være viktig å ha en konsekvent papirtype og kvalitet over hele linjen for å opprettholde en konsistent merkevareidentitet.

Din papirekspertise

Med 125 års med erfaring i bransjen, er vi stolte av å være en ledende aktør når det kommer til papirvalg. Vårt omfattende lager av kvalitetspapir gjenspeiler vårt engasjement for faget og vår forpliktelse til å tilby våre kunder det beste utvalget.

Hos EKH Grafisk, er det mer enn bare papir – det er en lidenskap. La oss guide deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å finne det perfekte papiret for ditt neste prosjekt.

Se våre referanser

No items found.
No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale