Arkeoplan skilt

Kvadrat

Skiltserien Kvadrat skiller seg fra de øvrige seriene ved at stolpene har kvadratisk tverrsnitt. Stolpene har skråskåret topp – et kjennetegn for Arkeoplans skiltserier. Stolper og skilttavle er sammensveiset til en enhet, der skiltplakaten monteres direkte på platen.

Design

Kvadratisk tavleformat gir mulighet for både liggende og stående format på skiltplakaten. Det blir da plass til logo eller annet budskap utenom selve plakaten, dersom det er ønskelig. Kvadrat kan leveres i ulike format i tre hovedvarianter: skråstilte skilt med én eller to stolper, vinklede stolper, eller rette stolper. Ved montering kuttes stolpene til riktig lengde.

Materialbruk

De fleste Arkeoplan skilt er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer. Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skråstilte skilt

Standard format: Platemål 42 x 42 cm med én stolpe. Platemål 70 x 50 cm med to stolper. Andre mål på bestilling.

Kvadrat skråstilt
Kvadrat skråstilt
Kvadrat skråstilt

Rette stolper

Standard format: Platemål 70 x 50 cm og 92 x 62 cm. Andre mål på bestilling.Kvadrat er godt egnet til skilt i høydeformat, for eksempel pylon.

Kvadrat rette stolper
Arkeoplan kvadrat rette stolper

Rette stolper

Vinklede stolper

Standard format: Platemål 70 x 50 cm eller 70 x 70 cm. Andre mål på bestilling.


For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.