Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® skilt

Kvadrat

Kvadrat skiller seg fra de øvrige seriene ved at stolpene har kvadratisk tverrsnitt. Stolpene har skråskåret topp – et kjennetegn for Arkeoplans skiltene. Stolper og skilttavle er sammensveiset til en enhet eller skrudd sammen avhengig av type/størrelse. Skiltplakaten monteres direkte på platen.

Design og materialbruk

Kvadratisk tavleformat (små varianter med en stolpe) gir mulighet for både liggende og stående format på skiltplakaten. Det blir da plass til logo eller annet budskap utenom selve plakaten, dersom det er ønskelig. Kvadrat leveres som skråstilte skilt med en eller to stolper, vinklede stolper eller rette stolper. Leveres i faste tilpassede høyder.

Produseres i pulverlakkert aluminium med fritt fargevalg. Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skråstilte skilt

Flerestandard format, det minste har platemål 42 x 42 cm med en stolpe. Leveres iflere størrelser med 2 stolper. Stor mulighet for tilpasning.

Kvadrat skråstilt
Kvadrat skråstilt
Kvadrat skråstilt

Rette stolper

Kvadrat er godt egnet til skilt i høydeformat, for eksempel pylon.

Kvadrat rette stolper
Arkeoplan kvadrat rette stolper

Rette stolper

Vinklede stolper


For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon