Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Trykk

Magasiner og brosjyrer

Innholdsmarkedsføring, eller content marketing, er ikke noe nytt. Markedsførere har alltid forstått verdien av et godt kundemagasin. Mange forstår og husker et budskap bedre når de får det på papir.
Magasiner og brosjyrer

God grafisk design er god kommunikasjon

Når tekst og bilder er arrangert perfekt for å kommunisere et budskap og det skapes forståelse for budskapet – da gleder designhjertet seg.

Kundemagasin

Kundemagasinet treffer kunden din når han ønsker å ta til seg informasjon, gjerne hjemme i sofakroken eller ved kjøkkenbordet. Et godt og relevant kundemagasin beholder kunde din lenge, magasinet blir tatt fram gang på gang.

Alt av informasjons- og markedsmateriell designes og produseres på EKH Grafisk.

Katalog

Kataloger lages gjerne i størrelseområdet A4 til 24x34 cm. Kataloger benyttes til flotte presentasjoner av produkter og tjenester, gjerne med et omslag av høyere kvalitet og kanskje spotlakket eller med pregede detaljer. EKH Grafisk har mange papirkvaliteter å velge mellom, og rådgir gjerne. Katalogene kan stiftes, limfreses, eller spiraliseres i ryggen.

Brosjyre

En brosjyre kan være mye forskjellig. Både hefter, foldere og enkle ark som alle har til hensikt å markedsføre/presentere varer, tjenester, arrangementer og ditt firma:

  • Et flygeblad/flyer, beslektet med brosjyren, er normalt et enkelt ark med trykk på den ene eller på begge sidene. Ofte er de i formater A6-, A5- eller A4-format.
  • En folder er et ark som brettes en eller flere ganger. Foldere lages typisk i A6, A5, A4 og 10 x 21 cm, men format justeres og lages slik du vil. Fordelen et at du får mange sider, men at det samtidig kan brettes helt ut, og man får ei hel flate. Kan brettes både som trekkspill og inni hverandre.
  • Hefter kalles også brosjyrer. I motsetning til løsblader og foldere består hefter typisk av en del flere sider, og er gjerne stiftet eller limt i ryggen.

Folder

En folder er et ark som brettes en eller flere ganger. Foldere lages typisk i A6, A5, A4 og 10 x 21 cm, men format justeres og lages slik du vil. Fordelen et at du får mange sider, men at det samtidig kan brettes helt ut, og man får ei hel flate. Kan brettes både som trekkspill og inni hverandre. Her er aldri stifting eller liming.

Flyer

Flygeblad (flyers) og produktark er ofte enkle ark, med trykk på den ene eller på begge sider. Ofte er de i størrelse A6-, A5- eller A4-format. Design kan vi hjelpe deg med, og papir kan du velge – EKH Grafisk har stort utvalg du kan velge i, og vi kommer gjerne med forslag.

Se våre referanser

No items found.
No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale