Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® skilt

Libelle

Libelle er en av våre to skiltserier i kombinasjonen glass og aluminium. Designet er rent og lett, og selv store skilt blir mindre dominerende i landskapet når de knyttes sammen med omgivelsene på sømløst vis gjennom glasset.

Design

På Libelle går glasset helt gjennom stolpen og ut på andre siden. Det gjør at skiltet får flere felt til montering av skiltplakater, og muligheter for kreativ grafisk formgiving av budskapet. Plakatfolien monteres på baksiden av glasset, og er utskiftbar.

Libelle kan leveres med en enkelt stolpe, eller med to stolper, som kan være rette eller vinklet. Libelle kan også kombineres i seriemontasjer med vår andre skiltserie i glass, Visjon. Vi leverer også veggskilt i glass.

Materialbruk

De fleste Arkeoplan skilt fra EKH Grafisk er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer. Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skiltplatene til Libelle og Visjon er produsert i kraftig 8 mm herdet glass, som er kantslipt og polert. Skulle et slikt stort glass bli ødelagt, vil det pulveriseres i “sukkerbiter” og utgjøre lite fare for kuttskader.

Rette stolper

Montert på to stolper som gir skiltet et midtfelt med to “vinger”. Skiltet har stor mulighet til seriemontering.

Libelle_rettestolper_3_prod
Libelle_rettestolper_2_prod


Vinklede stolper

Glasset er festet gjennom to stolper som er vinklet, for å gjøre skiltet mindre dominerende i landskapet. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Libelle_vinklet_1_prod
Libelle_vinklet_2_prod
????????????????????????????????????


Seriemontert

Skiltplaten er festet mellom rette stolper. Et skilt som er godt egnet der skiltet skal synes tydelig. Plakaten er utskiftbar, som på alle Arkeo skilt. Skilt med rette stolper kan også seriemonteres.

Libelle_seriemontert_5_prod
Libelle_seriemontert_3_prod
Libelle_seriemontert_2_prod
Libelle_seriemontert_1_prod


For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon