Grafisk design

Design, formgiving, layout... Kjært barn har mange navn.

Hver dag brukes kreative prosesser for å kommunisere et budskap, og skape forståelse for budskapet. Vi formgir/designer alt av reklame – og informasjonsmateriell til ditt firma.

Grafisk design eller grafisk formgivning er kunsten å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et budskap, og skape forståelse for budskapet. Dette kan utføres på alle medier, som trykksaker, web og andre digitale medier, film og animasjon, produkter og produktemballasje, skilt, logoer, brosjyrer, reklame, bøker o.l. Praktisering av grafisk design kan spores tilbake til opprinnelsen av det skrevne ord, men det var først i begynnelsen av 1800-tallet at det ble ansett som et eget fag.

På EKH Grafisk skapes hver dag inspirerende løsninger innen kommunikasjon, som reklame, kampanjer, bøker, nettsider og presentasjoner. Vi designer/formgir reklame i forskjellige format og omfang, DM, flyers, bøker, hjemmesider, annonser, konvolutter, visittkort, postkort, plakater, bilprofilering, fasadeprofilering, mapper, rollup, digital markedsføring, messemateriell og annet markedsmateriell.

Hos oss er det mange kreative hoder og hjerter som tenker og skaper. Vi har stor entusiasme og engasjement for å jobbe med nettopp deg. På EKH Grafisk kan du forvente veiledning fra start til slutt.

Vil du vite mer om Grafisk design?

Fyll ut skjemaet og vi sender deg mer informasjon.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.