Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Trykk

Spesielle anledninger

Jubileum skal feires, menyer skal printes, invitasjoner, gratulasjoner, program, kort til alle anledninger, menyer og bordkort.
Spesielle anledninger

Arrangementet

Hvorfor ikke velge skreddersydde trykksaker med eget design, istedet for å velge et ferdigprodukt som “alle andre” også benytter. La hele arrangementet framstå helhetlig og profesjonelt.

Når du skal arrangere fine selskap, trengs tilpassede og skreddersydde trykksaker. Ved bryllup, konfirmasjoner, gallamiddager og andre festligheter, trengs gjerne invitasjoner, bordkort, program, takkekort med mere.

Hos oss får du dette i ditt eget design, helhetlig gjennomført, med både godt design og riktig papirvalg - kanskje litt ekstra glam og eksklusivt uttrykk. Vi trykker i det opplaget du trenger, og fletter gjerne (adresserer). Matchende konvolutter hever inntrykket ytterligere.

Ferie og høytid

17. mai, påske og sommer er utmerkede anledninger til å gi en ekstra oppmerksomhet til kunder og interessenter. Det bidrar til å komme i forventningsmodus og feststemning.

Julekort

Julekort på papir har blitt luksus. Et fysisk kort på et flott papir kommuniserer bedre at du setter pris på vedkommende og at du virkelig bryr deg enn en hilsen på e-post som drukner i reklame og andre henvendelser.

Et skreddersydd julekort på papir underbygger og skaper dypere relasjoner og kommuniserer også til underbevisstheten.

Meny, vinkart og barkart

Vi fører et bredt spekter av papirkvaliteter, og kan lage flotte menyer til deg. Skreddersydd til ditt firma og ditt behov så klart. Når vi designer og produserer restaurantmenyer, er hovedfokuset alltid å heve det visuelle inntrykket av menyen, og gi den riktige stemningen. Design og funksjon tilpasses konseptet hvor det skal brukes, og skal bidra til å styrke identiteten til kunde. Når selve menyarkene designes, må man tenke kontrast og farger. Menyen skal kunne leses i varierende lysforhold, og dette krever riktig tekststørrelse.

Vi må ta hensyn til at det er et tøft miljø i restaurant og barer, og finne løsninger som beskytter menyene fra flekker og slitasje, samtidig som det skal se bra ut.

Se våre referanser

No items found.
No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale