Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Skilt, dekor og profilering

Messemateriell

Med flotte messevegger og spennende presentasjoner kan du virkelig skille deg ut og bli årets trekkplaster.
Messemateriell

Tenk helhetlig og profesjonelt

En gjennomført, tiltrekkende og profesjonell utstråling er viktig. Messestand, messemateriell, RollUp, presentasjoner på skjerm og papir, - alt må henge sammen. Ikke la noe trekke deg ned, og husk god belysning.

Fra ide til ferdig produkt

Vi utarbeider design til alt du trenger på messen, og leverer det ferdige messeutstyret klart til montering.

Gjenbruk

Gjenbruk er viktig, både for miljøet og bankkontoen. Vi levere gjerne en hel messestand i moduler for at du skal kunne mikse og matche og bruke hele eller deler om og om igjen, En modul kan brukes som en enkel messevegg, eller som en større del av en stand. Bruksområdene er mange, og med riktig belysning blir du garantert lagt merke til.

Når du til slutt trenger å oppdatere innhold, tekst og bilder, er det enkelt å bytte ut paneler eller tekstilprint til en messevegg. De aller fleste veggene/modulene leveres sammenleggbare og er enkle å montere opp og ned.

Se våre referanser

No items found.

Planlegger du å dra på messe og vil bli sett og lagt merke?

Snakk med oss, vi kan hjelpe deg med å skape en imponerende messestand.

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale