Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Trykk

Spesialprodukter

Trykksaker med spesielle egenskaper
Spesialprodukter

Spesialprodukter for tøft miljø

Ofte er det behov for å ha bruksanvisninger, manualer, merkelapper og annet oppslagsverk lett tilgjengelig, også utenfor kontoret. Det kan være på rigger, plattformer, gassanlegg, oppdrettsanlegg, på båter og verksteder. Da er det ikke alltid vanlig papir er egnet.

EKH Grafisk trykker gjerne på folie og syntetisk papir som «tåler alt», fra vann, sjøsprøyt, oljesøl, vind og lave tematurer. Vi leverer armerte merkeprodukter for bruk i ekstra tøft miljø.

Bompengeposer

Bompengeposer er et perfekt back-up for selvbetaling i bomveier, parkeringsplasser og gjestehavner. Opprett Vipps, men ha bompengeposene som alternativ.

Stempel med logotrykk

Et praktisk og effektivt hjelpemiddel når du skal plassere logo eller gi en bekreftelse på et papir.

Klistremerke/etikett

Vi har flere typer selvklebende produkter som kan brukes både ute og inne. Størrelse og form på etikettene tilpasses ditt behov og ønske. Kan leveres på ark, rull, eller enkeltvis-opplag og format er avgjørende for hva som lønner seg.

Selvkopierende sett og skjema

Timelister, lastelister, ordresedler, leveringssedler. Enkel og effektiv løsning for mange, og du har full kontroll på din merkevare. Du kan ha så mange kopier du vil. Til kunde, til sjåfør, til deg selv, til regnskap…

Emballasje

Emballasjen er svært viktig når produktet skal selges på forbrukermarkedet. Den skal gi informasjon om hva produktet faktisk inneholder, og bidra til å posisjonere produktet i forbrukerens hode.

Se våre referanser

No items found.
No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale