Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Foto, video og illustrasjon

Foto og film

Det er ofte best å bruke egne bilder i markedsmateriell. I vårt eget studio fotograferer vi mennesker og produkter.
Foto og film

Bruk eget materiell i all din markedsføring.

Å uttrykke din unike identitet i all markedsføring er som å sette din signatur på virksomheten. Eget materiale i form av bilder og filmer gir deg muligheten til å skille deg ut med personlig preg. Dette skaper en autentisk forbindelse med publikum, uavhengig om det er på trykk eller på nett.

Ekte Liv, ekte Innhold

Våre tjenester bringer deg ut i handlingens sentrum, der arbeidet skjer. Vi dokumenterer høydepunktene og forvandler dem til visuelt innhold som formidler bedriftens sjel. I autentiske omgivelser, der folk kan være mer seg selv, skaper vi øyeblikk som forteller historien din på en ekte måte. Dette innholdet kan brukes i både markedsføring og profilering.

EKH Grafisk tilbyr fotografering av portrett- og produktbilder i eget hus. Vi mottar gjerne produkter som steinprøver, tøy, møbler, o.l. for fotografering. Kvalitet og farge er viktig, hos oss finner du kunnskapen som trengs for at det blir riktig fargegjengivelse.

Se våre referanser

No items found.
No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale