Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® skilt

Arkeo

Vår klassiske og velprøvde skiltløsning. Enkel, funksjonell design, med stor mulighet for variasjon. Gjennomført stil, som gjør det lett å kombinere i ulike skiltstørrelser.

Design og materialbruk

Arkeo har skilttavle med ramme. Printmonteres på en løs plate som lett kan skiftes i rammeløsningen. Dette gjør Arkeo ekstra godt egnet der det er behov for å skifte ut informasjon, for eksempel etter årstid.

Arkeo har runde stolper i pulverlakkert aluminium. Det er fritt fargevalg (RAL-farger) og alle skiltstolper kjennetegnes med skråskåret topp.Foruten å gi skiltene en egen karakter, gir det stolpene en lett og elegant avslutning.

 Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skråstilte skilt

Skilttavlen festes i toppen av en eller to stolper, i påsveist stuss. Skilttavlen er vinklet på skrå mot leser. Skiltene leveres i A-format, men også i panoramaformat som kalles dobbel A3 og dobbel A2. Printplaten er utskiftbar.

Arkeoplan Arkeo Skråstilte skilt
Arkeoplan Arkeo Skråstilte skilt
Arkeoplan Arkeo Skråstilte skilt

Vinklede stolper

Skiltplaten er festet mellom stolper som er vinklet. Dette er en fin måte å gjøre skilt mindre dominerende i landskapet. Plakatplaten er utskiftbar. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Arkeoplan Arkeo vinklede stolper
Arkeoplan Arkeo vinklede stolper

Arkeoplan Arkeo vinklede stolper

Rette stolper

Skiltplaten er festet mellom rette stolper, sidemonterte eller bakmonterte. En løsning som er godt egnet der skiltet skal synes tydelig. Utskiftbar plakatplate. Skilt med rette stolper kan også seriemonteres.


Veggmontert

Vi leverer også Arkeo-serien for montering på vegg. Leveres både med ører og bakmontert veggfeste for skjult montering. På grunn av den løse printplata, er Arkeo spesielt enkel å montere med skjult innfesting.

For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon