Arkeoplan skilt

Arkeo

Vår klassiske og velprøvde skiltløsning. Enkel, funksjonell design, med stor mulighet for variasjon. Gjennomført stil, som gjør det lett å kombinere i ulike skiltstørrelser.

Design

Arkeoskilt har skilttavle med ramme. Skiltplakaten monteres på en plate, og det er lett å skifte plate i rammeløsningen. Dette gjør Arkeoskilt ekstra godt egnet der det er behov for å skifte ut informasjon, for eksempel etter årstid. Innrammingen av plakatplaten gjør det også vanskelig å komme til for de som vil pirke av folien.

Arkeoskilt har runde stolper i pulverlakkert aluminium. Alle våre skiltstolper kjennetegnes med skråskåret topp. Foruten å gi skiltene en egen karakter, gir det stolpene en lett og elegant avslutning.

Materialbruk

De fleste skilt fra Arkeoplan er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer.

Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skråstilte skilt

Skilttavlen er festet på toppen av en eller to stolper, direkte i bakplaten. Skilttavlen er vinklet på skrå mot leser. Skiltet kan leveres i et panoramaformat som kalles dobbel A3 eller dobbel A2. Plakatplaten er utskiftbar.

Arkeoplan Arkeo Skråstilte skilt
Arkeoplan Arkeo Skråstilte skilt
Arkeoplan Arkeo Skråstilte skilt

Vinklede stolper

Skiltplaten er festet mellom stolper som er vinklet. Dette er en fin måte å gjøre skilt mindre dominerende i landskapet. Plakatplaten er utskiftbar. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Arkeoplan Arkeo vinklede stolper
Arkeoplan Arkeo vinklede stolper

Arkeoplan Arkeo vinklede stolper

Rette stolper

Skiltplaten er festet mellom rette stolper, sidemonterte eller bakmonterte. En løsning som er godt egnet der skiltet skal synes tydelig. Utskiftbar plakatplate. Skilt med rette stolper kan også seriemonteres.


Veggmontert

Vi leverer også Arkeoskilt for montering på vegg. Se flere av våre veggskilt her.

For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.