Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Skilt og turløypeprodukter

ARKEOPLAN® skilt

Vi leverer nesten alle typer skilt for utendørs- og innendørs bruk, og er spesialister på skilting av kultur og natur.
ARKEOPLAN® skilt

Vi gjør historien synlig

Arkeoplan skilt ble utviklet i 2001 og utviklet av en arkeolog og en skogbruker som var lei av mangelfull og dårlig skilting av kulturminner og naturstier. De hadde lenge sett behovet for varige skiltløsninger som kunne være med på å løfte frem alle de spennende historiene og turene rundt om i landet. Siden den gang har vi vokst til et selskap med bred fagkunnskap og spesialkompetanse på skiltløsninger for natur- og kulturinformasjon.

Vi har utviklet og lagerfører flere skiltserier av høy kvalitet for utendørs skilting. Derfor kan vi levere samme skilttype flere år etter første leveranse.

Våre skilt er satt opp ved mange av Norges meste kjente kulturminner. Vi leverer og monterer over hele landet der kundene ønsker. Vår fagkunnskap er din trygghet for gode løsninger!

Se våre referanser

No items found.

Vil du vite mer om våre produkter?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

For mer info se brosjyren vår her.

No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale