Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® turløype produkter

Turboka og miniturboka

Turboka er vår solide og populære turbok til bruk i turbok-kasser.

Turboka

Turboka har vannavstøtende perm og sydd rygg som gjør at den tåler fukt uten å gå i oppløsning. Alle sider har nummererte linjer og kolonne for dato, navn og adresse.

Perfekt til turbok-kasser på lange og korte turmål! Bokstørrelse: 24,5 x 17,5 cm, 25 linjer pr. side, 96 sider. Vannavstøtende perm og sydd rygg. Alle sider har nummererte linjer og kolonne for dato, navn og adresse.

Miniturboka

MiniTurboka er lillesøster til Turboka. Dette er en personlig turbok, og en ypperlig gave eller premie til ivrige turgåere i alle aldre. Innholdet er lekent, lett og enkelt illustrert. MiniTurboka tar for seg naturfenomener, sportegn og regelverk det er viktig å kjenne til. Her er det tips for en vellykket tur i naturen og plass til egne notater og tegninger.

Gi barna en bok som motiverer for tur! Størrelsen er 11 x 14,5 cm og den innbundne boka får lett plass i lomma. MiniTurboka har vannavstøtende perm, og den tåler å bli brukt!


For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon