Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
ARKEOPLAN® turløype produkter

Turbok-kassa

Turbok-kassa er en høykvalitets turmålskasse i solid aluminium, produsert for å tåle værharde omgivelser. Turbok-kassa er svært populær, du finner den på fjelltopper og turmål i hele Norge, den nordligste på fjellet Sarkofagen på Svalbard.

Design

Designet på Turbok-kassa er inspirert av en ryggsekk, og den lagerføres i fargene sort, grønn og rød. Den har påsveiset klave på baksiden som gir allsidige innfestingsmuligheter. Vi produserer din logo eller tekst til Turbok-kassa på forespørsel.

Turbok-kassa bestiller du på post@arkeoplan.no eller på telefon 71 25 48 70

Klikk her for å lese om Turboka, vår hardføre turmålsbok med nummererte linjer og vannavstøtende perm.

Materialbruk

De fleste Arkeoplan produkter er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer. Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Turbok-kassa

Turbok-kassa tåler vær og vind når den er godt festet. Rist i bunnen hindrer snøfokk og fuktinnslag i sterk vind. Dreneringshull gjør kassa luftig. Vekt: 2,5 kilo. Bredde: 255 mm, høyde: 375 mm, dybde: 115 mm + ryggklave. Åpning under lokk: 190 x 120 mm. Maks bokhøyde på rist er 310 mm.

DNT-kassa

Arkeoplan leverer kassene til Den Norske Turistforening. Disse kassene leveres med klistremerker og Turboka.

Turboka – som tåler et hardt uteliv!

Fester og tilleggsutstyr

Turbok-kassa har en påsveiset klave på ryggen til bruk ved innfesting.
Dette gjør den enkelt å feste/binde fast kassa. Andre festeløsninger er:

  • Vardefeste for enkel og sikker innfesting med lite verktøy og uten å sette merker
  • Veggfeste for innfesting i vegg eller stein
  • Komplett stolpe med fjellfot for festing i fjell, kan også fås med betongfundament

Vi anbefaler ikke at det skrues, brukes vaiereller annet rundt levende trær da det skadet treet. For feste rundt levendetrær anbefaler vi lastestropper som kassa er forberedt for og som vi kan levere.

Rørfeste/stormfeste som kan brukes for feste tilstolper/rør og vegg. Passer til 60 mm stolper. For feste rundt stolper på 80 mm(eks trykkimpregnerte stolper) kan festet benyttes sammen med ekstra langebolter (kan bestillies).

For bestilling og informasjon

ta kontakt på 71 25 48 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema.

No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whale icon