Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Dette har vi gjort

Gautvik Stenindustri

I 2023 designet og bygget vi en ny og moderne nettside for benkeplatespesialisten Gautvik Stendustri.

www.gautvik.no

Gautvik Stenindustri

Gautvik Stenindustri har lang tradisjon og erfaring med all produksjon i stein. Med moderne utstyr og gode fagfolk oppfylles drømmer. Alt leveres i høy kvalitet og tidsriktig design

Oppgaven

Vi fikk æren av å jobbe med en virkelig ekspertkunde som spesialiserer seg på benkeplater for kjøkken og bad. Vi tok på oss oppgaven med å lage en nettside som virkelig fremhever deres fantastiske produkter.

Vår tilnærming til design var å skape en ren og minimalistisk nettside som virkelig lot benkeplatene skinne. Vi brukte delikate mikro-animasjoner for å legge til en subtil bevegelse som forbedret opplevelsen.

Autentiske bilder

I samarbeid med en lokal fotograf sikret vi oss bilder av høyeste kvalitet og videoer som virkelig viser produktene i sitt beste lys.

Moderne CMS

En av de beste tingene med denne nettsiden er at den er veldig enkel å oppdatere. Vi sørget for at kunden kan holde innholdet ferskt og aktuelt uten noen form for stress.

Dette prosjektet var virkelig en spennende reise for oss. Vi er stolte av resultatet, og vi håper at nettsiden gir besøkende en flott opplevelse mens de utforsker de fantastiske benkeplatene.

Her blir drømmen virkelighet, bare ta en titt: https://www.gautvik.no/

No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.