Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Løviknes Caravan

For Løviknes Caravan har vi gjort en oppfriskning på logo og grafisk profil, samt utviklet egen jubileumslogo i forbindelse med 20 års jubileumet i 2022. Det er også laget et kvalitetsstempel og et emblem til fordelsprogrammet.

Løviknes Caravan

Løviknes Caravan (siden 2002) er en del av Løviknes Gruppen sammen med Vestnes dekk og felger og Vestnes bil- og bobilverksted. Løviknes Caravan er en sterk aktør i markedet på både brukt og nye bobiler, samt eneste importør av Combi-Camp i Norge.

Nettside

EKH Grafisk designet og programmerte nettside til både Løviknes Caravan samt de andre bedriftene i Løviknes Gruppen; Vestnes dekk og felger og Vestnes bil- og bobilverksted.

En nettside med godt innhold, god brukervennlighet og gode landingssider var viktig for et godt fundament for videre arbeid med digital markedsføring og annonsering.

Trykksaker

Vi har også produsert og designet trykksaker for hele Løviknes Gruppen. Speilheng, brosjyre, visittkort, mappe, flyere m.m.

Digital markedsføring

En annen stor del av vårt oppdrag til Løviknes Caravan er digital markedsføring. Innholdsproduksjon, Artikler, SEO, Annonsering på Facebook og Google Ads, analyse og rapportering.

Fotografering og produksjon av film for Løviknes Caravan er gjennomført i samarbeid med Andreas Winter.

No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.