Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Midthaug

EKH Grafisk er stolt over å ha vært en betrodd samarbeidspartner for Midthaug i mange år. Her er noen høydepunkter fra vårt samarbeid.

Midthaug

Midthaug er norges ledende entreprenør, produsent og leverandør av trapper, rekkverk og balkonger med hovedkontor på Kleive.

Internmagasin "STEG"

I 2016 fikk vi æren av å designe navn og layout for Midthaugs interne magasin, "STEG".

Midthaug Strekkmetall

Visuell identitet

Med mål om å fremheve Midthaugs produktportefølje og styrke markedsføringen, har vi skapt en unik og tiltalende visuell identitet for Midthaug Strekkmetall merkevare. Vi har fokusert på å illustrere produktets unike og tidløse kvaliteter, de allsidige bruksmulighetene, og holdbarheten, samt fremheve det som et bærekraftig valg produsert i Norge.

Produktlogoer

Som en del av merkevarebyggingen, har vi designet individuelle produktlogoer for ulike produktkategorier som trapper, rekkverk, og balkonger. Hvert produkt har fått et unikt navn og en distinkt logo, alt sammenfattet innenfor et fleksibelt designsystem.

Digital tilstedeværelse

For å sikre en konsistent og helhetlig kommunikasjon, har vi også utviklet en dedikert landingside tilpasset den nye merkevareprofilen. Du kan utforske mer på: midthaugstrekkmetall.no.

No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.