Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Vikomar

I 2016 påtok vi oss oppgaven med å fornye Vikomar's visuelle identitet. Målet var klart: fremheve og styrke merkevarens image, og fremheve deres sunne kvalitetsprodukter.

Vikomar

Vikomar er en moderne fiskeforedlingsbedrift på Skjæret i Bud. Årlig foredles og fryses om lag 45 000 tonn sild og makrell på anlegget. Vikomars produkter eksporteres til hele verden med Asia og Europa som hovedmarkeder. Bedriften har ca. 60 ansatte, og omsetter årlig for 500 mill. kroner.

Logoopdatering

Vi introduserte en ny logo for Vikomar med en distinkt typografi basert på skriftsnittet Nexa. Denne logoen kombinerer tidløs eleganse med profesjonell styrke. Logosymbolet beholder sin autentiske gjenkjennelsesverdi fra den originale Vikomar-logoen, samtidig som den er forenklet og modernisert.

Piktogrammer

For å videre styrke merkevaren har vi designet piktogrammer som symboliserer Vikomars verdikjede. Dette gir en dypere forståelse av virksomhetens mange aspekter og kan brukes tvers over ulike medier, fra brosjyrer til nettsider.

Mønster

Som et tillegg til den klare profilen introduserte vi et mønster, tenkt for å illustrere bedriftens oppgaver og arbeid. Dette bidrar til å gjøre merkevaren enda mer gjenkjennelig, med potensiell bruk fra innsiden av mapper til tekstil.

Produktemballasje

Et glimt av vårt designarbeid kan også sees på Vikomars produktesker.

Nettside

For de som er nysgjerrige på en mer dyptgående forståelse av merkevaren, inviterer vi deg til å besøke Vikomar's nettside som vi også stolt har designet og programmert.

Utover dette har vi designet og levert brosjyrer, skilt og andre markedsføringsmaterialer.


No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.