Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Dette har vi gjort

Axelstories

Utforskning gjennom kreativitet.

Axelstories

Axelstories er en vakker serie barnebøker med fantastiske illustrasjoner basert på godnatthistorier fortalt av en far i Molde.

Prosjektoversikt

Axelstories er ikke bare en annen tegneserie; det er en verden som oppfordrer barn til å utforske omgivelsene med en sunn dose nysgjerrighet og entusiasme. Med Axel, vår glødende oransje protagonist, ved roret, hjelper Axelstories barn å skille det gode fra det onde, og innfører dem til universelle temaer av vennskap, kjærlighet og kreativitet.

Merkevarebygging

Inspirert av kjærlighet, vennskap og barndommens undring, skapte vi en morsom og fargerik miniprofil for Axelstories. Denne profilen tjente som base for ulike markedsføringsmaterialer som brosjyrer, visittkort og mer.

Logo design

Sentralt i denne merkevaren er Axel - den lysende oransje hovedpersonen. Logoens design består av både et navnetrekk og et symbol av Axel, alle omsluttet av en lekende, myk oransje ramme som reflekterer hovedfargen. Denne logoen utstråler kreativitet, munterhet, og fremfor alt, vennskap.

Nettsideutvikling

Vi utviklet også axelstories.com, en flerspråklig nettside som støtter 13 språk.

Denne plattformen gir brukerne muligheten til å laste ned en app for å nyte historiene og musikken som Axelstories tilbyr.


No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.