Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Romsdalsbanken

For Romsdalsbanken har vi bistått i den totale merkevarebyggingsprosessen, utviklet logo og grafisk profil, samt levert markedsmateriell og andre trykksaker.

Romsdalsbanken

Romsdalsbanken er en sammenslutning (fra 01.01.18) mellom Nesset Sparebank og Bud Fræna Hustad Sparebank. Bankene har valgt å slå seg sammen for å bli sterkere i markedet, i møte med dagens og morgendagens krav. Verdiene videreføres, og Romsdalsbanken vil være en sterk og moderne lokalbank.

Konspetet

Konseptet for den grafiske profilen er SAMHOLD.

  • Samhold i form av fusjon gjør bankene sterkere, noe som gagner kundene.
  • Samhold mellom de ansatte i banken, gir et godt arbeidsmiljø og bedre utnyttelse av kompetanse.
  • Samhold mellom banken og lokalsamfunnet, gir en stor gevinst for alle.

Logosymbol

Logosymbolet er enkelt og lett gjenkjennelig, både med og uten farger. Det består av en solid, stilisert mynt, der de to halvdelene er forskyvd horisontalt. Den nye formen har assosiasjoner til mynt, samhold, balanse, Romsdals fjorder og fjell og smil.

Dekorelement

For å understreke konspetet ble det utviklet Rutenettet som dekorelement.

Figurer laget av rutenettet skal, på en diskret måte, brukes til å understreke budskap og emne i teksten.

«Vi heier på deg!»

Romsdalsbanken er en viktig medspiller og støttespiller for lokale lag, foreninger og «lokale helter». Det er viktig å synliggjøre hvor mye banken bidrar i lokalsamfunnet. «Vi heier på deg!» skal brukes i forbindelse med kampanjer, markedsføring, bidrag og støtte til sport, idrett og konkurranse (f.eks. fotball, håndball, motorsport, skirenn, svømming, m.m.). Slagordet brukes på drakter, diplomer, sponsorskilt og annet markedsmateriell.

No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.