68574 2 Banner nettside 01.22.jpg

Markedsføring

Kontakt oss

Ønsker du å bli synlig?

Bygge merkevare? Styrke omdømmet? Selge et produkt eller en tjeneste? Ønsker du at folk skal vite om deg?
Svarer du ja på et av disse spørsmålene, kan vi hjelpe deg videre!

For å effektivt nå dine kunder og målgrupper trenger du ofte en markedsmiks, altså være synlig og til stede på flere plattformer. 

Digital markedsføring er målrettet og kostnadseffektivt, og favner om alt man gjør på internett for å markedsføre seg.  Dagens digitale verden har åpnet opp for et hav av muligheter for kommunikasjon mellom bedrifter og kunder. Vi har høy kompetanse, og kan bidra med alt fra utforming og innhold, gode råd på valg av kanaler, budskap og gjennomføring.! 

Bruken av sosiale medier har eksplodert. De aller, aller fleste av oss sjekker Facebook-feeden hver eneste dag, og/eller er aktive på Instagram. Dette er «ei handlegate», et perfekt sted å være til stede og synlig for å kommunisere med din målgruppe med både organisk trafikk og annonser. 

Vi kan bidra til å innlemme sosiale medier i ditt firmas markedsmiks

Noen av dine kunder treffer du kanskje best i postkassen? Her har det blitt god plass, og man drukner ikke så lett i mye annet. Adresserte brev og utsendelser er svært målrettet. I dag er det lett å skreddersy innhold til hver enkelt mottaker/målgruppe. Mange av de store sverger til uadressert reklame. Det er fordi det virker. 

Over 80 % starter sine søk etter leverandører på Google – her er det viktig å være til stede

Nettsiden er ditt viktigste markedsføringsverktøy, ditt ansikt utad og bør være en HUB for all aktivitet. Gode landingssider er viktig i all markedsføring. «Alle» sjekker om du er til stede, tilbyr den informasjonen de trenger, og ikke minst om du framstår troverdig og profesjonell.

Vil du vite mer om Markedsføring?

Fyll ut skjemaet og vi sender deg mer informasjon.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.