Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Sist oppdatert
10/10/2023

Utendørs reklame er lønnsom markedsføring

Du investerer litt i starten, og uten ekstra kostnader blir du synlig i lang tid.

skrevet av
Berit Breistrand
Marked- og prosjektansvarlig
beritb@ekh.no

Hvordan fungerer profilering utendørs?

Firmalogoen er synlig overalt der du ferdes. Biler kjører forbi, folk passerer gående og syklende, og alle blir eksponert for din merkevare. God synlighet medvirker til at kunde blir kjent med deg, liker deg og tror på deg. Markedsføring og salg handler i hovedsak om dette.

Start gjerne med firmabilene

Du kan velge å helfoliere bilen eller kun sette på logoer og eventuelt slagord. Reklame på bil er rullende synlighet. Profileringen kan være minimalistisk eller maksimalistisk. Designet tilpasses hvem du er og din identitet.

Tips!

Bruk refleksfolie for ekstra synlighet. Om du er ute og kjører eller bilen står parkert blir merkevaren din sett.  Den fester seg umerkelig i bevisstheten hos potensielle kunder.

Greit å vite:

Bilfolie er utsatt for store påkjenninger fra vær og vind. For ekstra holdbarhet bør bilen stå innendørs et par dager etter at folie er montert. Folien på panseret slites raskest, det er utsatt for store påkjenninger. (Hagl og regn tas imot i fart, vind…)

Neste steg, profilering av fasader og bygninger

Gode og synlige skilt varer i mange år. Størrelse på bygninger, beliggenhet og synlighet er viktig når du velger skilt – vi hjelper deg gjerne.

Slik lykkes du:

  • Skilt skal bekrefte at besøkende har kommet riktig og guide til riktig inngang.
  • Et frittstående skilt i tillegg til veggmonterte kan hjelpe kunder å finne fram.
  • For at dine skilt skal bli synlig er belysning viktig.
  • En serie med skilt for å vise vei innendørs er også smart

Sørg for merking på verktøy og utstyr

Alt av utstyr du bringer med på byggeplasser og ute hos kunder bør merkes med firmalogo og kontaktinformasjon. I tillegg til verdien av synligheten, kan logoetiketten fort bli svært lønnsom på en dyr drill. Skulle noen være så uheldig å glemme igjen/forlegge utstyr, kan den som finner det enkelt ringe deg å gi beskjed.

- Etikettene produseres i alle størrelser og kvaliteter, tilpasset alle værforhold.

Bruk profilerte klær

Representerer du ditt firma, benytt anledningen til å være synlig. Logo på bekledning bekrefter hvor du kommer fra/hvem du er og skaper troverdighet ute hos kunder. Dette signaliserer kunnskap og yrkesstolthet. Du etterlater et godt helhetsinntrykk og assosieres med profesjonalitet og kvalitet.

Bekledning og materiell for fritid, friluftsliv, sport, messer, møter og reiser er arenaer hvor merkevaren din kan skinne.

På arbeidsplassene er det viktig å tenke over hvilke kvaliteter du velger.  

Vi har et stort utvalg av

  • Flammehemmende
  • Selvlysende
  • Kulde, vind og vannavvisende
  • Blåklader for tøff, tøffere og tøffeste forhold.
  • Klær tilpasset kvinner
  • Gravidklær

Påtrykk av logo og/eller annen relevant informasjon plasseres som du vil.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
Hval - abstrakt ikon