Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
Sist oppdatert
18/9/2023

EKH Grafisk vokser

Nå har Helge Norli AS blitt med på laget

skrevet av
Berit Breistrand
Marked- og prosjektansvarlig
beritb@ekh.no

2023 har vært et spennende år for EKH Grafisk

Året 2022 ble brukt til flere nyinvesteringer i trykkmaskiner, i år har vi vokst.

Først ble det 7. februar vedtatt sammenslåing med Arkeoplan og vi fikk med det et forsterket kompetansemiljø på skilt og dekor.

Vi har blitt flere som "kan kart". Arkeolog er med på laget samt ekspertise på skilting i naturvernområder.

Sammenslåing 7.2.2023

Nytt tak over hodet

I løpet av våren kjøpte vi Håndtverkgården i Saturnvegen 1. Her skal vi utvide og pusse opp for så å samle alle smarte hoder under samme tak. Det gleder vi oss til :-)

Helge Norli AS går inn i EKH Grafisk AS

15. august solgte Helge Norli 100 prosent av aksjene sine til EKH Grafisk og med det får vi ytterligere styrket ekspertisen med fire kloke hoder og flinke hender på bl.a. bilfoliering.

Kjetil og Helge Norli 16. august 2023

Mer ekspertise er fordel for deg som kunde

Vi mener at økt kompetanse er en stor fordel for deg som er kunde hos oss i dag og for deg som blir med i framtiden. Når kunnskap og erfaring fra fire ulike selskaper blir å finne under samme tak, blir gode råd enda bedre, og du kan være enda tryggere på at for eksempel bilen din blir behandlet av et menneske som brenner for faget, og som har kunnskap og håndlag om foliering og synlighet.

- Og midt opp i dette feiret vi 125 år 16. april. Vi hadde åpent hus, feiret med jubileumsmiddag og alle ansatte var på en fantastisk EKH-tur til Gdansk.

Håper du blir med oss. Vi gleder oss til resten av året:-)

125 år - bursdag

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
Hval - abstrakt ikon