Strekkmetall 2800x1200px2.png Strekkmetall 2800x1200px3.png strekkmetall-produktlogo-i-bruk-2800x1200px.png Strekkmetall 2800x1200px.png

Midthaug Strekkmetall

For å styrke markedsføringen av produktporteføljen Midthaug strekkmetall, utviklet EKH Grafisk en helhetlig visuell identitet for merkevaren. Merkevaren skulle skille seg ut fra konkurrentene, framstå attraktiv for målgruppen, synliggjøre strekkmetallets unike og tidløse kvaliteter, de allsidige mulighetene, holdbarhet og at det er et opplagt grønt valg med produksjon i Norge.

Det ble utviklet produktlogoer til trapper, rekkverk og balkonger. Et skalerbart designsystem hvor produktene har sitt eget navn og egen logo.

For å kommunisere helhetlig, fikk Midthaug Strekkmetall utviklet sin egen landingside tilpasset den nye profilen: midthaugstrekkmetall.no.

Midthaug Strekkmetall

Strekkmetallet er viktig element i industriproduksjon over hele verden, og er benyttet i et uttal ulike produkter. Brødrene Midthaug AS har siden 1979 produsert strekkmetall i egen fabrikk på Kleive i Molde kommune.