fordelsprogram logo.jpeg MappeNY.jpeg nettside.jpeg FolderNY.png flyer.jpeg illustrasjoner.jpeg 20år logo.jpeg Albumforside Løviknes Caravan.jpeg

Løviknes Caravan

For Løviknes Caravan har vi gjort en oppfriskning på logo og grafisk profil, samt utviklet egen jubileumslogo i forbindelse med 20 års jubileumet i 2022. Det er også laget et kvalitetsstempel og et emblem til fordelsprogrammet.

EKH Grafisk designet og programmerte nettside til både Løviknes Caravan samt de andre bedriftene i Løviknes Gruppen; Vestnes dekk og felger og Vestnes bil- og bobilverksted. En nettside med godt innhold, god brukervennlighet og gode landingssider var viktig for et godt fundament for videre arbeid med digital markedsføring og annonsering.

Vi har også produsert og designet trykksaker for hele Løviknes Gruppen. Speilheng, brosjyre, visittkort, mappe, flyere m.m.

En annen stor del av vårt oppdrag til Løviknes Caravan er digital markedsføring. Innholdsproduksjon, Artikler, SEO, Annonsering på Facebook og Google Ads, analyse og rapportering. 

Fotografering og produksjon av film for Løviknes Caravan er gjennomført i samarbeid med Andreas Winter.

Løviknes Caravan (siden 2002) er en del av Løviknes Gruppen sammen med Vestnes dekk og felger og Vestnes bil- og bobilverksted. Løviknes Caravan er en sterk aktør i markedet på både brukt og nye bobiler, samt eneste importør av Combi-Camp i Norge.

De holder til på Vestnes og tilbyr alt fra campingmøbler og utstyr, ny og brukt bobil, dekk, felger og dekkhotell samt alt av verkstedtjenester på sitt FIAT-godkjente verksted. Sammen med de andre i Løviknes Gruppen har de etablert seg som et sterkt, kunnskapsrikt bobilsenter med god erfaring og dyktige medarbeidere på alt innen bobil og caravan.