lannulva_brosjyre.jpg

Lanullva

Under merkevarenavnet Lanullva, har Vinje Ullprodukter utviklet unike strikkemønstre som holder deg behagelig varm og tørr.Lanullva har et tidsriktig formspråk og kolleksjonen utvider seg kontinuerlig. Alt produseres i dag i ren merinoull som verken stikker eller klør. Kolleksjonen omfatter moderne strikkeprodukter til både baby, barn og voksne, og det unike strikkemønsteret er ivaretatt i all produktutvikling.

EKH Grafisk har formgitt og produsert hang-tags og sertifikat som følger/merker klærne. I tillegg har vi trykt annet markedsmateriell som f.eks produktark, visittkort og skjema.

I bygda Lyngstad ut mot Atlanterhavet, ytterst ute i konfesjonsindustrifylket Møre og Romsdal, bodde ei driftig kvinne Brit Vinje Lyngstad. Hun begynte å forske på hvordan hun skulle utviklet et pustende undertøy av ren ull.

Brit utviklet et spesielt strikkemønster som gjorde at svetten ble transportert ut fra kroppen. Luftlaget og ventileringen som ble dannet i strikkemønsteret var med på å gi plaggene en svært god isolasjonsevne. Hun merkebeskyttet Lanullva®, og 18. februar 1994 grunnla hun bedriften Vinje Klær AS.

Vinje Ullprodukter AS er en av de få gjenlevende konfeksjonsbedrifter i Møre og Romsdal. De holder til i idylliske omgivelser på Lyngstad, og produserer ullundertøy og moderne strikkeprodukter til både baby, barn og voksne.