trykksaker-web.jpg

Notatblokk

Kontakt oss

Blokker er mange ark limt eller stiftet sammen, der ett og ett ark kan rives ut. Arkene kan limes sammen i hodet (tradisjonell kladdeblokk), eller de kan stiftes eller spiraliseres. Størrelse på blokken bestemmer du selv, og du kan ha eget trykk tilpasset din visuelle profil og hva du liker eller finner praktisk.

Alle trenger noe å notere på. Det bidrar til å bygge merkevaren både internt og eksternt når blokkene er produsert i tråd med virksomhetens profil.  Logo og slogan, trykket i profilfarger som både medarbeidere og kunder enten allerede forbinder med firmaet, eller helst skal forbinde med.

Akkurat som med så mye annet trykket materiell som brukes internt i virksomheter, føler medarbeiderne en større tilknytning til virksomheten hvis materiellet de bruker i hverdagen har en tilknytning til virksomheten og dens profil. Dessuten kan gratisblokker til kunder, samarbeidspartnerne osv. være en god måte å spre sitt budskap på, uten at kunden føler seg tvunget eller utnyttet. De fleste mennesker elsker gratisprodukter, uavhengig av om det er kulepenner, blokker, eller noe helt annet.

Vil du vite mer om Notatblokk?

Fyll ut skjemaet og vi sender deg mer informasjon.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.