skilt.jpg

Fasadedekor

Kontakt oss

Fasadeprofilering blir viktigere og viktigere. Man vil gjerne framstå profesjonell, skikkelig, helhetlig, og skille seg ut på en positiv måte.

Interessenter skal se at de har kommet på riktig sted og det skal være enkelt å finne fram til både inngang og varelevering. En god fasade skal appellere, friste og invitere. Den skal gjenspeile merkevaren, selskapet og produktene som finnes på innsiden.

Når du skal planlegge  fasadeprofilering, start gjerne med å avdekke hva som finnes av kommunale retningslinjer. Tenk deretter estetikk. Ta hensyn til øvrige bebyggelse, ditt eget bygg og miljøet rundt.

Pass på at skilt utformes på en måte som gir god kontrast og at tekststørrelse er tilpasset hvor leser befinner seg. (Står han like foran, eller kjører han forbi?)

EKH Grafisk leverer alle typer dekor, innvendig og utvendig. Veggdekor, gulvdekor, merking og oppgradering av overflater. Mye kan løses med litt ny folie.

Glassvegger kan folieres helt eller delvis, kontorlandskap kan få en frisk og ny finish. Bordplater, kjøleskap og det meste av overflater kan fornyes med folie skreddersydd for deg.

Les også om bilprofilering, messemateriell og skilt.

Vil du vite mer om Fasadedekor?

Fyll ut skjemaet og vi sender deg mer informasjon.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.