Trykksaker og profilering

EKH Grafisk har levert trykksaker til Nordmøre og Romsdal i over 120 år, og har en stor produktportefølje.

Trykksaker fra EKH Grafisk betyr Rask levering, god kvalitet, tuftet på kunnskap, yrkesstolthet og erfaring helt fra 1898. Hos oss er du trygg!

Mye av produksjonskontrollen er nå digitalisert, men den viktigste kvalitetssjekken utføres av mennesker med kompetanse og erfaring.

Design hjelper vi gjerne med, og papir kan du velge – EKH Grafisk har en stor papirkolleksjon, og tilgang på vanvittig mange papirkvaliteter. Vi kommer gjerne med forslag. Spesialeffekter som preging, lakking, foliering og stansing er med å skille deg ut og vekke interesse.

Levering til avtalt tid er en selvfølge.

PAPIR

Valg av papir er en viktig del av markedsstrategien og den kreative prosessen. Papiret spiller en stor rolle i kommunikasjon av merkevaren. Det kommuniserer med våre sanser, skaper følelser, og påvirker hvordan bedrift og merkevare blir oppfattet. 

Papirvalg bør derfor være gjennomtenkt og konsekvent. Firmaets grafiske profilmanual bør inneholde retningslinjer om dette. Papiret skal altså underbygge budskapet.

Gjenbruk, glamour, silver pigments, glitter og glam – dette er papirverdenen. Moter og trender kommer og går.

Grønne fotavtrykk fra både deg og meg

EKH Grafisk skal alltid sette grønne fotavtrykk. Derfor kjøper vi kortreist huspapir, det vil si papirkvalitetene det går aller mest av.

Huspapirene G-print og Multiart Silk, er produsert i henholdsvis Sverige og Finland.

Mens papir produsert i Tyskland og Østerrike gjerne gir et CO2 avtrykk på 500 g pr kg, gir det svenske papiret kun 0,32 g CO2 pr kg. Kjempestor forskjell altså!
Vårt miljøengasjement bidrar også til grønnere fotavtrykk for deg som kunde, og huspapirene fra EKH Grafisk er selvfølgelig godkjent for Svanemerking.

G-PRINT
Arctic Paper i Dalarne i Sverige produserer G-print. Fabrikken ligger i de dype svenske skogene der den kjente svenske Dalahesten kommer fra. Papiret består bl.a. av bjørk- og granfiber. For å heve holdbarheten og ikke knekke lett, er det tilsatt Eucalyptus fra portugisisk plantasjeskog. (Det betyr at du kan brette eselører att og fram, att og fram, uten at papiret knekker) 

G-print finnes i 11 gramvekter opptil 250 gram. Den glatte, lavtreflekterende overflaten gir både perfekt lesbarhet og bildegjengivelse av høy kvalitet. Derfor er G-Print vårt førstevalg i mange bokproduksjoner.

Spise papir?
Kanskje ikke anbefalt å bruke det til et fullverdig måltid, men G-print er helt giftfri.
G-print er sertifisert «sikkert for leketøy». Det er altså helt uten giftstoffer, og kan brukes i forbindelser med leketøy til barn og i forbindelse med mat. - Det gjør altså ingenting om du putter litt i munnen og svelger noe.

MULTIART SILK
Det finske papiret Multiart Silk bruker vi til ofte til krevende trykksaker der fargegjengivelse og bildekvalitet har høyeste prioritet. Det er hvitt, bestrøket og med en silkematt og jevn overflate.
Papiret tilbyr glimrende bildetrykk i kombinasjon med meget god lesbarhet. Ønskes en blankere overflate, benyttes Multiart Gloss. Multiart finnes i mange gramvekter fra 115-350 gram.

UBESTRØKET PAPIR

Elsker du det matte uttrykket som ubestrøket papir gir, velg Scandia 2000! Dette vakre papiret finnes i tre ulike fargenyanser og i 13 ulike gramvekter. Overflaten er myk, delikat og varm, og har høy trykkvalitet. I tillegg finnes matchende konvolutter. (Våre standard gavekort og fin-konvolutter)

Scandia 2000 er en av de mest miljøvennlige papirtypene du kan velge. Det produseres på ærverdige Lessebo Paper i Sverige. Papiret lages av bjørk fra lokale skoger, med ren energi. Fabrikken, som ligger i samme område som de store fossene, investerte selv i jernbanelinjer og Lessebo stasjon for mange, mange år siden. Fabrikken har en papirhistorie som startet for over 300 år siden, allerede i 1693 (Ja, de er nesten 200 år eldre enn oss, EKH Grafisk). Fabrikken ble allerede i 2005 FSC sertifisert* (The mark for responsible forestry), og papiret er godkjent for Svanemerking. Lær mer om Lessebo her: Lessebo Papir

Kortreist er det beste for klimaet

Papir er en fornybar ressurs, og blir gjenvunnet mange ganger. Når du velger grønne papirløsninger, og i tillegg får dine trykksaker og markedsmateriell produsert av en lokal og miljøsertifisert leverandør som EKH Grafisk, sparer du miljøet for utrolige mengder CO2-utslipp fra transport og produksjon. Du setter grønnere fotavtrykk, det gir bedre miljø og framtid for våre barn, og du bidrar til å opprettholde lokale arbeidsplasser slik at neste generasjon kan finne seg arbeid i lokalmiljøet. Dette er vinn-vinn!

* FSC® (Forest Stewardship Council)
ble grunnlagt i 1993 på initiativ fra skogbrukere, tømmerhandlere og representanter for miljø- og menneskerettighetsorganisasjoner. FSC fremmer en økologisk, sosial og økonomisk ansvarlig forvaltning av verdens skoger.

Kvalitet

Vårt mål er å levere kvalitet på nivå «Best i Norge». Vi vil være lojale både mot faget vårt og våre kunder, samt være en fleksibel samarbeidspartner.

Lokalt

Vi er ditt lokale trykkeri for kjerneområdet Nordmøre og Romsdal, og tar på oss både små og store oppdrag.

Vårt hovedfokus er å levere når du trenger varen, og helst litt før.

SVANEMERKET

På EKH grafisk trykker vi profesjonelt offset og digitalt, med erfaring som strekker seg helt tilbake til 1898. Produksjonen foregår med stort fokus på både kvalitet og miljø i samsvar med en Svanemerket grønn profil. Hele virksomheten ble sertifisert med miljømerket Svanen allerede i 2007.

Kontakt oss

Har du spørsmål rundt noen av våre produkter, ta kontakt!

Kjetil Moen Kjetil Moen
Daglig leder
919 21 737
kjetil@ekh.no
BERIT BREISTRAND BERIT BREISTRAND
Marked- og prosjektansvarlig
404 01 782
berit@ekh.no
ØYVIND AASGÅRD ØYVIND AASGÅRD
Kontorleder
905 14 190
oyvind@ekh.no
IRENE H. SKALDEBØ IRENE H. SKALDEBØ
Typograf/ designer
469 78 507
irene@ekh.no
RANDI FIVE RANDI FIVE
Grafisk formgiver
469 78 506
randi@ekh.no
SONDRE KROHN SONDRE KROHN
Grafisk formgiver
469 78 505
sondre@ekh.no
Irina Voscoboinic Irina Voscoboinic
Web/interaksjonsdesigner
469 78 504
irina@ekh.no
Veronica Viddal Veronica Viddal
Grafisk design / Digital markedsføring
469 78 509
veronica@ekh.no
Andreas Dahle Andreas Dahle
Webutvikler/mediegrafiker
469 78 502
andreas@ekh.no
ÅGE ERIKSEN ÅGE ERIKSEN
Trykk/ ferdiggjøring
469 78 501
STÅLE JAKOBSEN STÅLE JAKOBSEN
Trykk/ ferdiggjøring
469 78 501
TORBJØRN MIDSUND TORBJØRN MIDSUND
Regnskapsfører
regnskap@ekh.no