Nettsider

Nettsiden din er ditt digitale hjem som du inviterer alle inn i - det er ofte her førsteinntrykket av din bedrift blir skapt. Derfor er det er viktig at den gir et oversiktlig og profesjonelt inntrykk.

Digital kommunikasjon er i dag er sammensatt: Nettside, facebook, twitter, instagram og blogging. Vi forventer at det skal være enkelt og kjapt å endre innhold og poste nye innlegg. Dette tar vi hensyn til når vi bygger din løsning og  designer for ulike plattformer.

Alle nettsider designes med responsivt design som gjør nettsidene like funksjonell på både PC, smarttelefon og nettbrett. Vi bygger på en brukervennlig CMS som gir deg mulighet til å oppdatere nettsiden på en enkel måte selv.

Vi implementerer Google Analytics for statistikk og analyse av bruk av nettsidene. Her får du full oversikt over hvor mange som er inne på siden, hvor de kommer fra, hva de kikker etter og hva de gjør på siden. Vi tilbyr ukentlig eller månendtlige rapporter på epost tilpasset ditt behov.

Digitale og trykte medier utfyller hverandre og kan kombineres ved å bruke QR koder, lenker og påersonliserte trykksaker. Produkter som allerede er trykt kan raskt lages i en digital bla-bar versjon, slik som dette eksempelet.