logoprofil-web.jpg

Logodesign og visuell profil – din identitet

Kontakt oss

Logoen er ditt identitetsmerke.

Din visuelle profil er med på å danne ditt ansikt utad. EKH Grafisk tilbyr logodesign og bedriftsprofiler til både grundere, små og mellomstore bedrifter. En god logo og en enhetlig og gjennomført grafisk bedriftsprofil er med å legge grunnlaget for din merkevare og din identitet.

En helhetlig, konsistent og troverdig visuell identitet bidrar til at din bedrift blir gjenkjent. 

Profilhåndbok

EKH Grafisk utvikler, designer, samler, og bygger opp en helhetlig visuell bedriftsprofil, der alt fra logo, farger, typografi/skrifttype, bildestil, grafiske elementer, slagord, maskoter, nettside, annonser, og all kommunikasjon er beskrevet og nøye forklart hvordan det skal brukes for å framstå enhetlig, profesjonell og lett gjenkjennelig. Profilhåndboken leveres digitalt og/eller i papirutgave.

Merkevarebygging

Når navn, logo og grafisk bedriftsprofil er ferdig og lansert, alle kontaktpunkter er opprettet og fungerer, har du lagt grunnlaget for din merkevarebygging.

Helhetsinntrykket av din bedrift – produktet, medarbeiderne og servicen du leverer, bygger din merkevare. Merkevare er mer enn form og farge. Din merkevare omfavner alle kontaktpunkter der du møter dine kunder og hvilket inntrykk de har av din bedrift.

Vi bistår både små og store bedrifter å finne sin identitet, og å framstå profesjonelt og enhetlig, moderne og unikt, lett gjenkjennelig på alle flater. Med alle flater mener vi alt fra nettside og digital markedsføring, til reklamemateriell, firmatrykksaker, biler, fasader og messemateriell.

 

Når du skal ha logo til bedriften

Uansett om det er et nytt navn vi skal utvikle, en ny identitet, bedriftsprofil eller nettside, vi starter med å avdekke dine mål, målgrupper og ønsket omdømme. Alt vi gjør skal fungere og ha en misjon, og da må vi finne ut av:

Flere hoder tenker bedre enn ett. Vi kombinerer kreativ myldring og strukturert arbeid i prosessen. 

Din visuelle profil skal identifisere og skape helhetsinntrykket av din bedrift, og vil hjelpe deg å framstå med et helhetlig visuelt uttrykk. Moderne, unikt og lett gjenkjennbart.

Vi har mange logoer i på vår referanseside.

Vil du vite mer om Logodesign og visuell profil – din identitet?

Fyll ut skjemaet og vi sender deg mer informasjon.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.