Skilt, dekor og profilering

Fasadedekor

Fasadeprofilering blir viktigere og viktigere. Man vil gjerne framstå profesjonell, skikkelig, helhetlig og skille seg ut på en positiv måte.
Fasadedekor

En god fasade

Interessenter skal se at de har kommet på riktig sted og det skal være enkelt å finne fram til både inngang og varelevering. En god fasade skal appellere, friste og invitere. Den skal gjenspeile merkevaren, selskapet og produktene som finnes på innsiden.

Når du skal planlegge fasadeprofilering, start gjerne med å avdekke hva som finnes av kommunale retningslinjer. Tenk deretter estetikk. Ta hensyn til øvrige bebyggelse, ditt eget bygg og miljøet rundt.

Pass på at skilt utformes på en måte som gir god kontrast og at tekststørrelse er tilpasset hvor leser befinner seg. (Står han like foran, eller kjører han forbi?)

Mye kan løses med litt ny folie.

EKH Grafisk leverer alle typer dekor, innvendig og utvendig. Veggdekor, gulvdekor, merking og oppgradering av overflater.

Glassvegger kan folieres helt eller delvis, kontorlandskap kan få en frisk og ny finish. Bordplater, kjøleskap og det meste av overflater kan fornyes med folie skreddersydd for deg.

Se våre referanser

No items found.
No items found.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt. Vi svarer deg så fort som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.
An abstract line icon illustrating a cute smilingwhale