Sist oppdatert
25/8/2023

Årsrapporten - utnytter du muligheten?

En årsrapport med litt ekstra innhold kan gagne omdømmet. Gi omverden sjansen til å bli kjent med deg, like deg og tro på deg.

skrevet av
Irene H. Skaldebø
Typograf / designer
irene@ekh.no

Innhold

Hvert år lager alle firma en årsrapport. Mange gjør det på enklest mulig måte med kun nødvendig innhold, som årsregnskap, styrets sammensetning og årsberetning. (Redegjørelse fra styret og daglig leder som viser utvikling og forutsetninger for fortsatt drift).

Din historie

Tenk den historiske verdien for firmaet og andre interessenter om du virkelig får satt ord på hva som ellers skjedde siste året. Lage en skikkelig rapport, et oppslagsverk fra året som var:

  • Fotoer fra -og bekrivelser av små og/eller store milepæler, glimt inn i hverdagen med bilder fra året som har gått.
  • Suksessfulle prosjekt eller mål som ble nådd.
  • Felleskapet, kameratskapet og delte gleder.
  • Tanker som ble tenkt generelt, og om tiden vi lever i.
  • Mål, strategier og kanskje små bekymringer? (Framtiden avslører om det virkelig var noe grunn til engstelse).

Da kan også mulige investorer få et klarere bilde av hva som trengs for at mål kan realiseres.

En fyldig årsrapport bidrar som omdømmebygger. Gi interessenter sjansen til å bli kjent med deg, like deg og tro på deg. Markedsføring og salg handler i hovedsak om dette.

Dette vil gi et mer helhetlig bilde av bedriften, ikke bare økonomisk, men også hvordan året fortonet seg for alle involverte i firmaet. Framtidige historieskrivere kommer til å takke deg.

Utforming

Årsrapporten bør fungere som et godt oppslagsverk. Presentasjonen av innholdet er derfor svært viktig. Illustrasjoner og grafikk sikrer en effektiv kommunikasjon.

Har du et spennende prosjekt du har lyst til å sette i gang?

Ta kontakt på 71 20 29 70, send en mail til post@ekh.no eller fyll ut vårt kontaktskjema og la oss seile sammen mot suksess.

Takk, din melding ble sendt! Vi svarer deg så snart som mulig.
Uff da! Noe gikk galt.