TRYKT i Norge, et kvalitetsstempel

Kontakt oss

EKH Grafisk har levert trykksaker til Nordmøre og Romsdal siden 1898, og har en stor produktportefølje. Vi leverer alt av trykksaker, og har flere trykkmaskiner i eget hus.

Trykksaker fra EKH Grafisk betyr for deg som kunde rask levering og god kvalitet.  Vi har kompetanse og kunnskap, yrkesstolthet og erfaring helt fra 1898. Hos oss er du trygg!

Mye av produksjonskontrollen er nå digitalisert, men den viktigste kvalitetssjekken utføres av mennesker med kompetanse og erfaring.

Design hjelper vi gjerne med, og papir kan du velge – EKH Grafisk har en stor papirkolleksjon, og tilgang på mange papirkvaliteter. Vi kommer gjerne med forslag. Spesialeffekter som preging, lakking, foliering og stansing er med å skille deg ut og vekke interesse.

Levering til avtalt tid er en selvfølge.

TRYKT i Norge – et kvalitetsstempel.

Visste du at norske leverandører konkurrerer med en omfattende import av trykkeritjenester? - Det er snakk om en samlet verdi på over fire milliarder kroner.

 Å velge et norsk trykkeri som kvalifiserer for å bruke Trykt i Norge- merket er et verdifullt bidrag til ditt lokale næringsliv. Vi bidrar til norske og lokale arbeidsplasser, skatteinntekter til kommunen din og korte avstander som betyr mindre frakt og klimabelastninger.

 I tillegg er vi her, rett i nærheten. Du vet hvem du snakker med, du finner oss når du vil. Vi er  i samme lokalmiljøet, du møter oss på fotballbanen, restauranten din og vi handler i de samme butikkene som deg.

 Trykt i Norge er et merke som viser at en trykksak er laget i Norge av et norsk trykkeri, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet. Merket symboliserer stoltheten ved å produsere og benytte norsk kvalitetstrykk.

 Se mer om Trykt i Norge på https://tryktinorge.no/trykkeri/ekh-grafisk-as-molde/

img-3b7f05308527c0676bf43a4079ffcb90

 

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.