PAPIR - fortsatt en viktig kommunikasjonsplattform

Kontakt oss
Vi tror at trykksaker vil fortsette å knytte tette relasjoner mellom merkevare og kunde i lang tid fremover. De er håndfaste.

Trykksaker bryter gjennom støyen og skaper et personlig bånd til målgruppen. Det er nettopp dette som gjør papir så unikt. 

Etter hvert som hverdagen blir mer digital, tror vi folk i stadig større grad vil sette pris på kommunikasjon en kan ta og føle på. Du får rett og slett en annen følelse av å swipe fingeren over en trykksak, enn en skjerm. Noen travle målgrupper kan ofte være enklest å nå i avslått-modus. Da er det en tabbe å ikke vurdere papirmagasinet i kanalmiksen. I takt med at konkurransen på nett øker, blir det bedre og bedre plass i postkassen.

Det vil nok fortsatt være mye mindre trykksaker i massekommunikasjon enn det var for noen år tilbake, men blekk, design og papir vil alltid være gode verktøy for å sørge for at merkevaren din skinner litt ekstra.

EKH Grafisk har trykk-kompetanse

Trykk kan naturligvis ikke gjøre hele jobben alene. De sterkeste merkevarene er nettopp de som klarer å utnytte trykk og digital på en måte som gjør at de styrker hverandre. Derfor er vi avhengig av kompetanse på begge områder. På den måten er vi i stand til å hjelpe våre kunder med å bygge merkevarer en virkelig kan ta og føle på. 

Så hvorfor satser vi på papir i en tid hvor alle snakker digitalt? Fordi fremtiden kan ikke være bare digital, og kompetanse om trykksaker og markedsføring på papir blir det færre og færre som har.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om noe.

EKH Grafisk AS

Telefon 71 20 29 70.

Ekh.no/kontakt

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.