Merkevarebygging er viktigere enn noen gang

Kontakt oss

Det er et hav av informasjon som fyller både SoMe-feeder, utendørsarenaer, Google, postkasse, og aviser - ja hele Internett. Alle slåss om oppmerksomheten til dine mulige kunder.

- Hvordan få de til å huske deg?

 

Kjennskap gir trygghet. Viser du fram merkevaren ofte og tydelig på en profesjonell og helhetlig måte, bygger du troverdighet og blir lettere husket.

Mange undersøkelser viser at merkevarebygging over tid bidrar til økt salg. Kjøpere velger ofte en merkevare de kjenner igjen når de først er i kjøpsmodus og begynner å lete etter leverandører ("Google" etter løsninger).

- Det er ikke så mange som føler seg komfortabel med å signere en stor kontrakt med en leverandør de aldri har hørt om før.

For å bygge merkevaren må du annonsere til folk som ikke er i markedet akkurat nå. Når de først begynner å lete etter leverandør, vil de kjenne igjen din merkevare. 

Men husk; Merkevarebygging tar tid, det krever tålmodighet. En merkevare bygger du over flere år. Jo flere ganger jeg som mulig kunde blir eksponert for merkevaren og budskapet ditt, jo lettere er det for meg å kjenne deg igjen når jeg er klar for å ta kontakt.

Den tryggheten du gir meg ved å være mye synlig, vil også bidra til bedre salg på de kortsiktige kampanjene dine.

Trenger du synlighet, begynn nå. Ta kontakt. Da kan vi sammen lage en merkevarekampanje som kan tikke og gå på et lavt eller større budsjett.

EKH Grafisk AS

Telefon 71 20 29 70

post@ekh.no/https://www.ekh.no/kontakt

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.